Resultaat: Wat klanten zeggen

AccuRaad trainingen focussen op resultaat voor zowel de organisatie als geheel, voor de business unit of afdeling en uiteraard voor het individu. AccuRaad helpt commerciële organisaties om de bottom line te verbeteren. Wij helpen individuele medewerkers bij het verbeteren van gedrag, vaardigheden en competenties zodat jobsatisfactie en employability toeneemt. De insteek is nooit het een zonder het ander, dus wij koppelen altijd organisatiedoelstellingen aan individuele doelstellingen. Op deze manier volgen resultaten op persoonlijk en commercieel gebied vanzelf. De AccuRaad organisatie en haar trainers zijn uiteraard zeer tevreden wanneer wij een mooi resultaat bij klanten realiseren. Hieronder staan voorbeelden:

Ik kreeg veel positieve reacties. Veel dank!

Daan Domhof
incubatiemanager Yes!Delft

Ik vond ‘t een prima training, ik werd er enthousiast van :)

Johan
LoveLibraryServices, Universiteit Utrecht

Jouw training was een hele goede voorbereiding op mijn gesprek met prospect ‘B’. Door de training kon ik de juiste vragen stellen en door blijven vragen waardoor ik mijn andere bedrijf (in oprichting) heb kunnen binnen brengen. Vervolg afspraak staat hiervoor! Niet slecht dus!

Lonneke

Nog dank voor de boordevol sales-ochtend gisteren

Tanja Weber

Hartelijk dank voor de inspirerende workshop gisteren. Blij dat wij – van de ‘vorige’ leergang – een invalworkshop te goed hadden!

Hanneke van den Broek

ik heb genoten van je lezing in Utrecht. Succes met je nieuwe onderneming.

Liesbeth van Leijen

Beste Jochum, Nogmaals dank voor je inspirerende workshop woensdag voor de UOA. Jouw aanstekelijke enthousiasme en mooie voorbeelden en anekdotes zetten mij aan tot actie!

Pieter Tiller

Dank voor wijze lessen gisteren en de snelweg naar omzet!

Jan van wonderen

Ik wil je nogmaals persoonlijk bedanken voor vandaag, het was een top dag. We vonden het allemaal zeer nuttig en je deed het heel erg goed.

Camiel
Massive Music

Beste Jochum, Leuk je ontmoet te hebben vrijdag. Goede sessie en een ontzettend leuk boek! Heel origineel!
Succes en wellicht tot ziens!
Hartelijke groet,

Brankica Todorovic
The new coaching institute Rotterdam

Hoi Jochum, Dit wilde ik je niet onthouden: De LQSI cursus die we op 18-22 april gaan geven, waarbij jij ons begeleid hebt met de marketingcampagne, is nu al volgeboekt! Vorig jaar begonnen de betalingen pas in de laatste maand binnen te stromen, nu zitten we al op 22 betalende deelnemers!

Groet, Tjeerd

Tjeerd

Jij bent 1 van de personen ben geweest waardoor we het vertrouwen op hebben gebouwd dat we dit (zelfstandig ondernemerschap) aankunnen. We hebben er het afgelopen jaar veel profijt van gehad.

Linda

Hartelijk dank voor alle coaching! We hebben veel geleerd.

Tjeerd

“Afgelopen dinsdag een super goeie salestraining gehad bij 4DotNet door AccuRaad Training & Advies . Jochum Jarigsma bedankt voor je heldere, positieve uitleg en begeleiding.”

Leandro Weil

“Vanmiddag een geweldig leerzame Sales training gehad van @jochumj goede tips voor de jonge ondernemers van @De_Noorderling #startup #sales”

Thijs Riem Vis
Thijs Riem Vis

“Hi Jochum, ik wilde je nog even bedanken voor de enthousiaste en inspirerende dag.”

Marion Smits
Vakmedianet

“On behalf of Skigh Energy I would like to congratulate all of you for the fantastic workshop on cold call. Apart from learning the do’s and don’ts, we also gain confidence to do cold calls. Today I called Brussels and as result, we got free membership to the Alliance for Rural Electrification and access to their network, 20% discount to a conference we want to attend and a meeting with their vice president. Again, we loved the workshop and the immediate results.”

Chris and Manuel
Skigh Energy

“Je workshop was erg leuk en leerzaam.”

Etienne M

“Nog over gisteren: Wat ben je ook een vrolijke Frans! (ik hoor je vrouw zeggen: dat issie niet altijd hoor) Ik heb zeer geamuseerd zitten luisteren.”

Cathelijne

“Guess what. Zojuist die klant gebeld die het eng vond om 6x mee te gaan. Inderdaad ook vandaag kon ze nog geen beslissing nemen. Ze voelde er niets voor, vooral omdat ze zich vastbind voor 6x. Dus zei ik, dan gaan we het niet doen. Ik zal het voorstel aan iemand anders aanbieden. En guess what.. order is binnen! Op naar de volgende tip uitproberen die jij gisteren hebt gegeven. Sales is so much more FUN! Thank you”

“De salestraining is begonnen. Negen enthousiaste ondernemers hebben zich aangemeld omdat ze hun verkoopskills willen verbeteren. Enthousiasme is echter niet genoeg, meent trainer Jochem Jarigsma. “Daar koop ik niks voor.” Volgens hem heerst er in Nederland een enthousiasmecultuur. “Iedereen vindt alles geweldig, zolang ze er maar niet voor hoeft te betalen. En niemand vindt het leuk om nee te zeggen. Zelfs niet als je drie offertes aanvraagt en er twee moet afwijzen. Ook heeft hij een aversie tegen korting. Wanneer één van de cursisten vraagt of hij korting zou moeten geven om potentiele klanten over de streep te halen, trekt hij een vies gezicht. “Nee, nee, nee. Geef nóóit korting.” Jarigsma leert de cursisten samen met Gertjan Verstoep hoe zij hun salesdoelen kunnen bereiken. Omdat de meerderheid heeft aangeven moeite te hebben met koude acquisitie, ligt daar de focus op tijdens de trainingsdag. Op de tafel staan twee telefoons geïnstalleerd, verbonden aan een oude voicerecorder. Jarigsma blijkt een kei in het aannemen van allerlei rollen. Zo speelt hij net zo gemakkelijk een semi-goedschikse account director van Studio 23 als een norse zorgmanager. De cursisten worden flink uitgedaagd om tóch hun doel te bereiken. Dat doel blijkt sommigen niet helder voor ogen te staan. G. wringt zich in honderd bochten om zijn potentiële klant aan de lijn te houden. Dat lukt, maar zijn doel was simpelweg: het maken van een afspraak. Jarigsma breekt bij het terugluisteren van het gesprek wel vijf keer in: “…en daarom zou ik graag een afspraak met u maken”. C. veegt het zweet van zijn voorhoofd als hij de hoorn op de haak gooit. Hij heeft een afspraak in de agenda van zijn gesprekspartner weten te duwen, maar overleefde het gesprek ternauwernood. Na zes uur training hebben de ondernemers moeite om een normaal gesprek met elkaar te voeren. “Mijn hoofd zit te vol,” zegt M. Toch is iedereen nog gemotiveerd genoeg om zijn actiepunten SMART te formuleren. Maandag gaat iedereen bellen, bellen, bellen!”

Marjolein Theunissen
Utrecht Inc.

“Iedereen was zeer positief over de training! Gisteravond zijn de eerste lessen in praktijk gebracht en zijn gelijk een aantal afspraken gemaakt. Een geslaagde avond ook dus”

Nico van der Leur
The Sixteen

“Via 2 verschillende organisaties heb ik training gekregen van een AccuRaad trainer. Het valt op dat zijn training bijzonder goed gekoppeld is aan het bedrijf en product (in mijn geval mediatype en klanten). De AccuRaad trainer is erg competent op salesgebied en brengt dat uitstekend over. Hij maakt je bewust van het sales proces en kent het klappen van de zweep.”

Jeremy Noya
HUB uitgevers

“Recent hebben wij met ons hele team een training gevolgd bij AccuRaad. We zijn reeds een zeer commercieel bedrijf en hebben in het verleden vele commerciële trainingen bij anderen gevolgd. Doel van deze dag was een opfristraining en het team weer scherp stellen. Astrid van Dijk heeft ons getraind. Ze heeft zich vantevoren goed verdiept in de verbeterpunten die er lagen én in onze business. De training sloot hier bijzonder goed op aan, echt maatwerk! Ze haalde snel de kernpunten naar boven en heeft door praktische vragen te stellen een goed groepsproces op gang gebracht. We hebben concrete tools meegekregen die we inmiddels in de praktijk brengen, de resultaten zijn veelbelovend.”

Open HR: Verhoogd resultaat!

“De allereerste groep intercedenten heeft het leerprogramma Passie en Resultaten in Sales van de Randstad Academie met groot succes afgerond. In mei startten zij met een veelbelovende kick-off en een eigen marktopdracht. 9 Maanden lang volgden onze collegas intensieve salestrainingen. Ze werkten met gerichte opdrachten aan de bewerking van hun eigen markt. Vorige week stonden de resultaten van de marktopdrachten centraal. En die mogen er zijn. Deze groep heeft in 9 maanden een omzet gerealiseerd van maar liefst € 1.272.000. Voor 8 personen is dat een prestatie om trots op te zijn. Jeroen Zwinkels, regiodirecteur Hollands Midden/Zuid-Holland, was op de slotbijeenkomst aanwezig en ging met de intercedenten in gesprek. Samen bespraken zij hun recente salessuccessen. Jeroen: Niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk zie je dat het werkt: een nieuwsgierige houding, het stellen van de juiste vragen, lef tonen en je goed voorbereiden leidt tot succes in sales. De intercedenten blikken trots terug op hun eigen ontwikkeling. Wat quotes: “Ik dacht dat ik sales niet leuk vond, maar krijg er heel veel energie van. en Ik heb ontdekt hoe ik zelf sturing kan geven aan het gesprek met de klant. En nu? De markt in!”

Randstad: Eerste lichting Randstad Academie zet 1,3 miljoen om

“Nogmaals bedankt voor de training vrijdag, ik ben er erg tevreden over.”

Arno Lugthart
Brainnet B.V.

“Vond het echt super interessant gister! nog niet de mogelijkheid gehad om het toe te passen, maar ga er zsm mee bezig’
Inmiddels heb ik dankzij de training meer en grotere deals gedaan, inclusief voor eDay :)
Ik wil je nogmaals bedanken voor de ontzettend interessante en leerzame training, het is buiten sales ook écht
overal toe te passen!

Heel veel succes met je enthousiasmerende trainingen”

Joanne Schouten
Emerce

“Ik ben net terug van een gesprek bij potentiële klant. Ze willen een aantal bedrijfsfilms laten maken. Het budget was van tevoren al bepaald: 10.000 euro. Door de juiste tips van Jochum heb ik er tijdens het gesprek 12.000 van kunnen maken…en de klant beter bediend”

“Uiteindelijk is de offerte een factuur van 13.000 euro is geworden.
Mede dankzij jouw tips en adviezen.”

Yvonne van Balkom
www.allur.nl

“Jochum Jarigsma, was erg goed/leuk tijdens de summerschool jury.”

Helen Couwenberg

“Beste Jochum, Dank voor je inspirerende workshop onderhandelen!”

Irit Rosen

“Certificaat Masterclass Onderhanden in da pocket! dank @jochumj (Jochum Jarigsma)”

Dutch Portfolio
Dutch Portfolio

Met de professionele begeleiding van Jochum is het een goed begin geweest in de grote wereld van onderhandelingen.

Jan Dons
Green products

Ik hoorde vandaag positieve berichten. Kwaliteit komt altijd weer boven. Bedankt

Maarten van der Vaart
managing director, Tausch brand sensations