Over AccuRaad

AccuRaad is een bureau met ervaren en enthousiaste trainers met maar één doel: hun klanten naar de top brengen. De top op het gebied van sales, management, klantcontact en klantgerichtheid.

De trainers van AccuRaad zijn door de wol geverfd. Al onze trainers komen uit de praktijk. Voordat ze adviseur en trainer werden bij AccuRaad, hebben ze in de praktijk als accountmanager, salesmanager, commercieel directeur of callcenter-manager hun sporen verdiend. Het zijn trainers die dit vak zijn gaan uitoefenen omdat ze één ding gemeen hebben: resultaatgericht werken voor u.

Doelstellingen AccuRaad-trainingen

Het doel van onze trainingen is het verbeteren van de effectiviteit met als beoogd resultaat voor onze klanten: zichtbare en meetbare versterking van het functioneren van (commerciële) medewerkers. Dit vindt plaats op drie niveaus:

1. Op marktniveau. Waarbij de trainer samen met directeuren (eigenaar) van bedrijven de markt beoordeelt door middel van een concurrentieanalyse, brancheverkenning, het bepalen van een optimale marketingmix of het doorlopen van verschillende modellen zoals het Value Chain model van Porter.

2. Op organisatieniveau kijken we naar een effectievere inzet van beperkte middelen, zoals mensen, tijd en geld, met als doel een optimaal resultaat uit deze middelen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van business-, verkoop- of account plannen.

3. Op persoonsniveau trainen wij met name op het gebied van vaardigheden die leiden tot een grote persoonlijke effectiviteit zoals gespreks- en verkooptechnieken, onderhandelen, coachen, motiveren of presentatievaardigheden.

De trainers van AccuRaad hebben bovenstaande activiteiten in vele organisaties en diverse branches, zowel in Nederland als in het buitenland ontplooid. Centraal bij AccuRaad staat het reduceren van complexiteit in overzienbare en overzichtelijke stukken, zodat u als klant uw doelstelling gerealiseerd ziet. Een typisch project van AccuRaad is bijvoorbeeld het effectiever maken van een verkooporganisatie. AccuRaad voert dan het projectmanagement en beheert de verschillende componenten, zoals managementtraining en -coaching, competentieontwikkeling en -meting, training en training on the job. Alle te versterken elementen dragen optimaal bij aan het succes van de organisatie.