Trainers van AccuRaad

AccuRaad is trots op zijn vaste en freelance trainers. Trainers die stuk voor stuk de beste papieren hebben in hun vakgebied, die verstand hebben van didactiek en hoe mensen leren. Trainers die zelf meerjarige ervaring hebben opgedaan in uw vakgebied. Trainers die minstens 10% van hun tijd en energie per jaar besteden aan zelf leren omdat continue verbetering meten en zweten vereist.

We stellen ze aan u voor:

Bill Monsour
Bill Monsour verstaat en spreekt Nederlands maar geeft zijn trainingen bij voorkeur in het Engels. Hij is afgestudeerd aan the University of San Francisco op organisatieontwikkeling.
Hij heeft gewerkt voor Fastframe USA en Fastframe Japan, en hij was marketing manager voor Charn Issara Property Development in Bangkok.
Bill is trainer geweest bij het Kellogg Training Center in Los Angeles, daarnaast is hij begenadigd spreker. Hij is lid van de Toastmasters en in 2008 won hij hun National Speech Champion (in het Nederlands). Hij is een groot spreker en zal je boeien van begin tot eind. Hij is een mensen-mens die zijn management ervaring met enthousiasme en verve uitdraagt.


Jan-Willem Seip
Jan-Willem is salescoach en helpt ondernemers en verkopers aan meer plezier en professionaliteit op het werk in sales, marketing, communicatie en klantgerichtheid. Naast salescoach is Jan-Willem docent op diverse hbo´s, verzorgt hij regelmatig workshops, presentaties en lezingen, traint hij groepen en is hij auteur van diverse boeken en artikelen.
Op 18 maart 2014 is het boek Sales is sexy, Tips en inspiratie voor vrouwen die meer willen verkopen, verschenen. De auteurs zijn Lucinda Douglas en collega Jan-Willem Seip. Vrouwen zijn succesvolle verkopers, maar wist jij/zij dat zelf al? Ook al ben je geen verkoper maar ondernemer of zzp’er, dan wordt dit boek helemaal interessant door de vele tips en adviezen van collega-ondernemers. Je kunt intekenen op het boek, zodat je een gesigneerde versie per post ontvangt.

Jasmijn Weenink
Actief voor AccuRaad(klanten) als het gaat om het werven van nieuwe klanten.


Jochum Jarigsma
Jochum Jarigsma is een salesfanaat. Na een periode als strategisch account manager in de IT (verkopend aan de financiële wereld), werd hij trainer. Hij traint het liefst organisaties waarbij de kwaliteit van personeel gezien wordt als een integraal onderdeel van het succes. New business en consultative selling zijn zijn favorieten onderwerpen. Jochum combineert zijn trainingen bij voorkeur met een meetbaar doel (zo veel nieuwe klanten erbij, x aantal producten extra verkocht aan bestaande klanten)


Lieke van Manen
Lieke gelooft dat mensen effectiever en productiever zijn als zij plezier hebben in hun werk. Dat zij plezier heeft in haar werk dat zul je meteen ervaren als je haar inhuurt. Gelukkig is haar enthousiasme zeer aanstekelijk en daardoor zijn haar communicatietrainingen, trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling dan ook een groot succes. Zij is gecertificeerd professional Happiness at Work dus als de productiviteit lager is dan gewenst, neem dan contact op met Lieke.Martin Blokker
Martin zijn passie is het optimaliseren van commerciële activiteiten.Opdrachtgevers zijn organisaties die hun marketing en sales aanpak willen evalueren en verbeteren om volgende fases in groei te bereiken (“Crossing the chasm”). Zijn rol varieert tussen interim manager, adviseur of coach. Specialismen: Analyseren en optimaliseren van commerciële processen, Ontwikkelen van waarde proposities (“messages that sell”), het coachen van sales professionals en het begeleiden van creatieve denkprocessen. Op dit moment zit Martin op een langere opdracht bij Nederlands grootste auto-importeur en is daardoor niet te boeken voor opdrachten.
Micha de Jonge
Micha is de jongste trainer bij AccuRaad. Hij heeft jarenlang straatwerving gedaan voor goede doelen en is daardoor, nu al, gepokt en gemazeld op salesgebied. Daarnaast is hij actief bij AccuRaad-klanten als cold caller; iemand die het eerste contact legt en de eerste interesse wekt.
Een grote passie van Micha is het maken van muziek. Houd hem in de gaten.

Patricia Henderson
Heeft haar sporen verdiend in de hospitality industrie. Ze is succesvol afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool Den Haag en heeft daarna gewerkt in de sales en marketing van verschillende bedrijven, waaronder Accor Hotels Nederland. Ze heeft haar sporen verdiend in zowel corporate sales als in trainingen, waarbij hospitality- en commerciële trainingen haar specialiteit zijn geworden. Met haar resultaatgerichte manier van training, waarin levendige theorie, veel oefenstof, assertieve feedback en een no nonsens Rotterdamse werkmentaliteit centraal staan, heeft ze inmiddels veel aantoonbare resultaten kunnen boeken bij verschillende klanten in diverse bedrijfstakken. Training on the job is op haar lijf geschreven en maakt ze vaak gebruik van binnen trainingen en trainingstrajecten.Raquel van Oijen-Heidbuurt
Heeft haar sporen verdiend in de hospitality industrie. Als trainer richt zij zich op persoonlijke ontwikkeling en verandertrajecten. Bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en doelen stellen.
Zij werkt analytisch, praktisch en resultaatgericht. Op een innovatieve manier, met aandacht voor zowel het individu als de groep in zijn geheel.
Stimulerend, energiek, observerend, luisterend, motiverend en waar nodig confronterend.


Daarnaast werkt AccuRaad nog samen met de organisaties EMC Performance (specialist op het gebied van leren in organisaties), debat.nl (specialist op het gebeid van debatteren) en Happiness4all (werkplezier-specialist)