Klantgerichtheid

Hier leest u over een aantal verschillende projecten die AccuRaad op het gebied van klantgerichtheid heeft uitgevoerd.

Politieacademie
In Apeldoorn zetelt het Landelijk Opleidingscentrum van de politie. Verschillende afdelingen hebben een klantgerichtheidstraining bij AccuRaad gevolgd. Is het u ook opgevallen dat de politie op straat beter gehumeurd is?

Juweliersgroothandel
Voor een groothandel in Noord-Holland (marktaandeel 50%), verzorgen AccuRaad-trainers al jarenlang de trainingen voor klantgerichte communicatie. Productspecialisten op het gebied van diamanten, goud en zilver of exclusieve horloges, staan klanten zeer vriendelijk telefonisch te woord. Doel: resultaat.

Pre-press bedrijf
“Hierbij even een korte reactie op de training van 27 januari. Ik heb tot nu toe er behoorlijk wat aan gehad, je gaat toch anders tegen bepaalde zaken aan kijken en ook hoe je anderen benadert.” Theo Willemsen

“Na de training gaat het intern en ook naar buiten toe veel beter. Alle goede tips hebben mij het denken een stuk helderder gemaakt, het praten met klanten en zeker de slechtnieuws gesprekken lopen een stuk beter. Ook het initiatief bij de klant neerleggen van verschillende zaken zoals vervoerskosten gaat goed. Al met al heb ik veel plezier en nut van de cursus gehad. Roel.”