Sales

Hier leest u over een aantal verschillende projecten die AccuRaad op het gebied van salestrainingen heeft uitgevoerd.

AccuRaad werft geen klanten voor u, maar realiseert zich dat het vullen van de pijplijn een cruciaal onderdeel is van het salesproces.

Wilt u het eerste contact met een nieuwe prospect uitbesteden, vraag AccuRaad dan om haar ervaringen met verschillende partijen met u te delen. Ook relatiemanagement kunt u tegenwoordig uitbesteden.

Bank-Verzekeraar
Een grote Belgische-Nederlandse financiële instelling laat haar gehele instroom door AccuRaad trainen in Nego Skills. Deze Engelstalige training kent geen theorie, slechts oefeningen. De internationale deelnemers trekken zelf de conclusies waar het gaat om effectiviteit in hun eigen werksituatie.

Uitzendbureau
Een uitzendbureau met het hoofdkantoor in het midden van het land en met vestigingen in alle grote steden in de Randstad heeft een verkooptraining op maat gekregen. Doel is het maken van afspraken en het verdiepen van de persoonlijke gesprekken. Door de training zijn tien geheel nieuwe relaties (waaronder een klant die meteen in de top 10 terecht kwam) geworven en gesprekken leveren veel meer informatie en rendement op.

Telecomorganisatie
Een telecomorganisatie heeft alle accountmanagers al meerdere keren laten trainen. Er is alleen contact met bestaande klanten. Hoe kunnen we meer uit deze relatie halen? AccuRaad ontwikkelde een training. Meer kwalitatief hoogstaande contacten met bestaande klanten, leidend tot strategisch partnerschap.

Toeleverancier grafische industrie
Het 50-koppige vertegenwoordigersteam van een grote toeleverancier aan de grafische industrie leerde onderhandelen vanuit het win-win principe. Door over het gehele productengamma slechts één procent minder korting te geven kon men dertien FTE’s in dienst houden. Het beoogde resultaat is geboekt.