Advies

AccuRaad geeft advies op twee terreinen:

1. Advies over de effectiviteit van uw training en hoe u een hoger leerrendement kunt bereiken.
2. Advies over de effectiviteit van uw managementstijl, salesorganisatie of de klantgerichtheid van uw organisatie en hoe u met minder moeite meer kunt bereiken.

Advies is nutteloos zonder implementatie. AccuRaad licht graag toe door middel van voorbeelden, hoe strategie is vertaald in praktische operationele plannen die ook werden uitgevoerd.

Coaching na je training

Het woord coaching heeft in de Nederlandse beroepspraktijk zeer veel betekenissen meegekregen. AccuRaad verstaat onder coaching: het versterken van de eigen vaardigheden in de dagelijkse praktijk zodat deze effectiever kunnen worden ingezet. Coaching is daarom een van de (beste) manieren om het effect van een training langdurig te versterken.

Coaching bij je training
Persoonlijke aandacht náást de drukte van je training. Met meer diepgang en in alle rust kunnen reflecteren en werken aan je eigen vraagstukken, waarvan jij je bewust bent geworden tijdens de training. Verwerken van de informatie en zoeken naar praktische toepassing in je werk.

Waarom coaching na je training?
In een training bij AccuRaad komt er veel op je af. De interactie met andere deelnemers is vaak intens, de opdrachten leiden tot nieuwe inzichten maar ook tot nieuwe vragen. Na een paar dagen bij AccuRaad heb je veel handvatten, soms in de war, maar ook ‘op koers’: je weet weer wat je te doen staat, zowel werkinhoudelijk als persoonlijk. Dat betekent niet dat je alles wat je gezien en geleerd hebt al meten kunt plaatsen in de dagelijkse praktijk van je werk. Coaching bij je training komt dan van pas: met een professionele coach werk je aan de ‘losse eindjes’ die je tijdens en na de training tegenkomt.

Vragen zijn bijvoorbeeld:

“Ik heb ontdekt dat ik meer uit moet vragen in salesgesprekken maar hoe doe ik dat in de praktijk, en hoe hanteer ik eventueel negatieve consequenties?”

“Ik heb verschillende stijlen van leiderschap gezien en ook kunnen oefenen, maar zou nog wel wat begeleiding willen bij de praktische toepassing daarvan in mijn team!”

“Ik weet nu wat ik wil bereiken in mijn salesplan, maar hoe pak ik het aan? Hoe ga ik om met de beperkte tijd hiervoor?”

“Ik heb stevige feedback gekregen tijdens mijn training, en besef nu dat mijn communicatie niet effectief is. Ik wil dat wel veranderen, maar val steeds terug in een oud patroon. Hoe kom ik daar uit?”

“Wat ik leer bij AccuRaad is zinnig, maar mijn collega’s zijn daar niet geweest. Hoe kan ik mijn inzichten op hen overbrengen?”

Werkwijze
Je kunt aangeven dat je gebeld wilt worden over coaching. Jochum Jarigsma neemt dan telefonisch contact op om vragen en mogelijkheden te bespreken. Ben je geïnteresseerd, dan koppelt Jochum je aan een coach die past bij je vraagstuk, je behoeften en je persoonlijkheid. Coaching bij je training bieden we aan tegen een gereduceerd tarief. We gaan standaard uit van drie gesprekken van anderhalf uur.

Voor wie?
Coaching bij je training is er voor alle deelnemers van trainingen bij AccuRaad, die datgene wat ze leren in de training verder willen verdiepen en praktisch verankeren in hun werkpraktijk.