Presentatievaardigheden

Eindelijk krijgt u de gelegenheid om voor klanten of collega’s uw verhaal te doen en dan voelt u het zweet langs uw rug omhoog kruipen, loopt uw uh-gehalte wel heel sterk op, laat u stiltes vallen waar ze niet horen en hoort u uzelf dingen zo vertellen, dat u ook zelf vindt dat het wel erg onprofessioneel klinkt. Dan heeft u zeker iets aan onze training vaardigheden.

Doel
Met behulp van de training vaardigheden leert u hoe uw presentatie het meeste effect heeft, wat een goede opbouw is, hoe u de aandacht vasthoudt, hoe u audiovisuele middelen zo goed mogelijk inzet ter ondersteuning van uw presentatie en hoe u adequaat kunt reageren op vragen uit het publiek.

Doelgroep
De training is geschikt voor iedereen die zijn of haar presentatievaardigheden wil ontwikkelen en verbeteren om zo een professionele en overtuigende presentatie te kunnen geven.

Werkwijze
Tijdens de training Presentatietechniek wordt veel geoefend in het geven van een professionele presentatie. Bij aanvang van de training houden de deelnemers een vooraf voorbereide presentatie. Tijdens de training wordt deze aangepast, verbeterd en geoefend. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van PowerPoint en wordt er geoefend in het presenteren met behulp van een laptop en beamer.